Ταλιμπαν Καμπουλ - ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ... / Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών.

Ταλιμπαν Καμπουλ - ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ... / Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών.. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι.

Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Ο διασυρμός των ηπα και του τζο μπάιντεν φαίνεται πως συνεχίζεται στο αφγανιστάν, καθώς το βράδυ οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το.

Αφγανιστάν: Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν | Παρατηρητής της ...
Αφγανιστάν: Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν | Παρατηρητής της ... from www.paratiritis-news.gr
Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το.

.οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

.οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν πόλη 80 χιλιόμετρα από ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν πόλη 80 χιλιόμετρα από ... from media.liberal.gr
Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου εσωτερικών. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των.

EMMANOUIL FRAGKOS FRAGKOULIS MEP🇬🇷's tweet - "Ξεκινήσαμε ...
EMMANOUIL FRAGKOS FRAGKOULIS MEP🇬🇷's tweet - "Ξεκινήσαμε ... from pbs.twimg.com
Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και.

Ο διασυρμός των ηπα και του τζο μπάιντεν φαίνεται πως συνεχίζεται στο αφγανιστάν, καθώς το βράδυ οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Την ώρα που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της καμπούλ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της βρετανίας, ο εργατικός κιρ στάρμερ ζήτησε τη αφγανιστάν: Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama